Vidić će se brzo oporaviti

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2015, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vidić će se brzo oporaviti"

Menadžer srpskog internacionalca Nemanje Vidića Silvano Martina izjavio je da će se štoper Intera vratiti na teren mnogo brže nego što to bilo ko očekuje.

Bivši reprezentativac Srbije Nemanja Vidić odlučio je da se podvrgne hiruškom zahvatu kako bi sanirao povredu leđa sa kojom kuburi već neko vreme, a prema prvim prognozama sleduje mu pauza od najmanje tri meseca.

Nakon što su italijanski mediji obelodanili da će Srbin "pod nož" oglasio se i menadžer >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Silvano Martina koji je poručio da ne treba prenagljivati kada su prognoze vezane za Vidićev oporavak u pitanju.

"Nismo doktori, ne možemo unapred da tvrdimo koliko će odsustvovati. Vidić ima sjajne fizikalije, očekujem da se oporavi jako brzo" rekao je Martina.

Logično je da pod novim okolnostima Vidićev transfer više nije opcija, s obzirom na to da ga čeka višemesečna pauza.

"Nemanja je pod ugovorom još dve godine tako da ćemo prvo sačekati da se oporavi a onda ćemo videti šta dalje. On je sjajan fudbaler i ne sumnjam da će još nekoliko godina igrati na vrhunskom nivou" zaključio je Martina.

Nemanja Vidić ne nalazi se u planovima Roberta Manćinija pa ostaje da se vidi gde će Srbin nastaviti karijeru nakon što se oporavi od povrede.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.