Vezuv ključa, Iguain odveo Napoli na vrh! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2015, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vezuv "ključa", Iguain odveo Napoli na vrh! (video)

Napoli je na samom vrhu Serije A, nalaze se u strašnoj seriji i najveći su kandidati u ovom trenutku da osvoje trofej na kraju sezone. Pogodak Ljajića, Napoli je izdržao neverovatan pritisak na samom kraju meča.

Smena na vrhu Serije A, iako Napoli nije briljirao u poslednjih dvadeset minuta.

Ipak, oni su definitivno ekipa koja se u ovom trenutku nalazi u najboljoj formi u Seriji A, a danas su kao domaćini slavili u velikom derbiju protiv Intera, do sada vodeće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ekipe na tabeli.

Ekipa Mauricija Sarija slavila je na kraju sa 2:1 zahvaljujući najviše Gonzalu Iguainu koji je postigao dva gola, ali i Nagatomu koji je svoj Inter ostavio na cedilu kada je dobio crveni karton zbog nedozvoljenog starta pred kraj prvog dela igre.

Nije mnogo prošlo pre nego što je stadion Napolija "proključao".

Drugi minut je bio u toku, nakon prodora igrača Napolija lopta je došla do Iguaina koji je fantastičnim udarcem savladao Handanovića za 1:0.

Dosta je bolji bio Napoli u prvom poluvremenu, posebno u prvih dvadesetak minuta, ali je odbrana Intera igrala sve bolje kako se poluvreme bližilo kraju.

Pred sam kraj poluvremena Nagatomo dobija drugi žuti karton zbog nedozvoljenog starta, pa je Napoli imao dosta lakši posao do kraja utakmice.

Pogledajte tu situaciju OVDE.

Inter je bolje izgledao u drugom poluvremenu, reklo bi se da se Napoli opustio, vrlo lako je moglo da se desi da Inter stigne do jednog boda.

Sve do 62. minuta nije bilo prilika za gol, a onda Iguain ponovo pokazuje da se radi o fantastičnom napadaču. Lopta je došla do njega, izdržao je sve napade odbrambenih igrača Intera i poslao je loptu u suprotan ugao golmana Handanovića za 2:0.

Svi su mislili da je gotovo, ne i Adem Ljajić.

Srpski reprezentativac je danas bio najbolji u redovima Intera, pokušavao je na sve načine da dođe do gola Napolija, a to mu je pošlo za nogom u 67. minutu. Odbijala mu se lopta u šesnaestercu, a onda je Srbin sjajnim udarcem sa 15-ak metara savladao Pepea Reinu za 2:1.

Njegov gol pogledajte OVDE.

Inter bolji do kraja, imali su par sjajnih akcija iako su imali igrača manje, ali je Napoli uspevao da se odbrani. Nije pomogao ni Jovetić koji je ušao pred sam kraj i koji je pogodio stativu u 94. minutu, ostalo je 2:1.

Reina je, takođe, spasio Napoli u poslednjim sekundama kada je uspeo da odbrani šut glavom Mirande, odmah nakon toga lopta je ponovo udarila u stativu i izašla van gola.

Golove pogledajte OVDE.

Dakle, Inter je izgubio tron, Napoli je zaseo na njega, imajući u vidu kako igraju možda tu i ostanu do kraja.

Šta vi mislite?

Standings provided by Sofascore LiveScore

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) NE POMAŽE NI LJAJIĆ: Napoli savladao Inter zahvaljujući Iguainu i preuzeo vrh tabele

Izvor: Kurir, 01.Dec.2015

Fudbaleri Napolija pobedili su Inter 2:1 (1:0) u derbiju, ujedno i poslednjem meču 14. kola Serije A...Napolitanci su tako prestigli Inter na vrhu tabele i sa 31 bodom preuzeli lidersku poziciju. "Neroazuri" su ostali na 30 bodova, Fiorentina, koja je ranije danas kiksnula na gostovanju Sasuolu (1:1)...

Nastavak na Kurir...

Sjajni Iguain i pobeda Napolija

Izvor: TV Arena Sport, 01.Dec.2015

Ni posle 18 godina Inter nije pobedio na "San Paolu", najviše zahvaljujući fantastičnom Gonzalu Iguainu...Najbolji igrač Serije A, Iguain, prekinuo je seriju od četiri pobede Intera bez primljenog gola...On je postigao gol u 2. pa u 62. minutu, za šestu pobedu u nizu ekipe Mauricija Sarija, koja...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.