Vest Hemu stiže pojačanje iz Čelsija

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2016, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vest Hemu stiže pojačanje iz Čelsija

Vest Hem je dobio igrača koji bi mogao da bude uzdanica tima u budućnosti, pošto su "Čekićari" konačno završili sve formalnosti oko transfera talentovanog Portugalca.

Ono što je najvaljivano, ostvarilo se - mladi portugalski vezni igrač Domingos Kvina je novo pojačanje Vest Hema.

Domingos Kvina važi za "klasičnu desetku" i igra na poziciji napadačkog veznog, a u Vest Hem stiže iz Čelsijeve Akademije. Kako je navedeno na sajtu Vest Hema, Kvina će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u klub će stići u julu, a profesionalni ugovor će potpisati u novembru - kada bude napunio 17 godina.

"Dovođenje igrača Domingosovog kvaliteta i talenta pokazuje da klub želi što jaču Akademiju mladih igrača.

Domingos je izuzetan mladi igrač, a mi ćemo se potruditi da, uz ostale mlade igrače, pretvori svoj talenat u pravi kvalitet.

Planiramo da u budućnosti nastupa za prvi tim, zajedno sa Martinom Samjuelsenom, Risom Oksfordom i Risom Burkom"
rekao je direktor Akademije Vest Hema Teri Vestli.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.