Vest Hem i dalje tone, ubedljiv trijumf Sotona! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vest Hem i dalje tone, ubedljiv trijumf Sotona! (video)

Ekipa Sautemptona trijmfovala je u gostima na "Olimpijskom stadionu" u meču šestog kola Premijer lige.

Izabranici Kloda Puela su bili bolji od Bilićeve čete rezultatom 3:0.

Strelci za "Svece" bili su Čarli Ostin u 40. minutu, srpski internacionalac Dušan Tadić u 62. minutu i Vard-Praus u poslednjim trenucima meča.

Golove pogledajte OVDE.

Mnogo konkretniji su bili fudbaleri Sotona, svoje prilike su bolje koristili i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije bilo golmana Adrijana, pobeda je mogla da bude i ubedljivija.

Vest Hem je bio jalov u napadu, Simone Zaza se nije snalazio, a izabranici Slavena Bilića su uputili svega JEDAN udarac u okvir gola gostiju.

Nakon ovog susreta, Vest Hem je u zoni ispadanja sa tri osvojena boda, dok je Soton podigao formu i sa dva vezana trijumfa i osam bodova se nalazi na devetom mestu na tabeli Premijer lige.

Da bi šesto kolo bilo kompletirano ostaje da meč odigraju Barnli i Votford, a oni će snage odmeriti sutra od 21h.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.