Vest Brom ne odustaje od igrača Lestera

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2016, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vest Brom ne odustaje od igrača Lestera

Klub sa "Hotorna" pokušava da se pojača do kraja prelaznog roka na što više pozicija.

Definitivno će dovesti jednog napadača, kako bi uslišili želje Berahina koji želi da ide.

Kako je Kris Brant van terena, sada su u poteri i za igračem koji pokriva sve pozicije po levom boku, a na "meti" je fudbaler "Lisica" Džef Šlup.

Kako "Skaj Sports" prenosi, VBA je već slao dve ponude za usluge levonogog fudbalera, ali je uprava >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tima sa "King Pauera" obe glatko odbila.

Poslednja odbijena ponuda je iznosila 9 miliona funti, a sada je na adresu prvaka Engleske poslata još "jača" ponuda.

Šlup je navodno rekao Ranijeriju da želi da napusti klub ukoliko ne dobije mesto u prvoj postavi. Konkurenciju ima u Benu Čilvelu i Kristijanu Fuhsu po levom boku u odbrani, dok su pre njega po levom boku u veznom redu priliku češće dobijali Mark Albrajton i Demeraj Grej.

Ovaj 23-godišnji fudbaler je još kao omladinac stigao u Lester, pre 11 godina, a minule sezone je odigrao 24 meča za tim koji se popeo na krov Premijer lige.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.