Veselinović: Jesen u znaku Rada

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2015, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veselinović: "Jesen u znaku Rada"

Napadač fudbalskog kluba Rad Borko Veselinović ne sumnja da će "Građevinari" dobru atmosferu sa priprema uspeti da prenesu na iskušenja koja predstoje u novoj sezoni.

Fudbaleri Rada lagano privode kraju pripreme za novu sezonu a jedan od najiskusnijih u redovima "Građevinara" tvrdi da je za 15 dana boravka u Sloveniji odrađen odličan posao.

"Pripreme u Sloveniji pokazale su se kao uspešne i što se mene tiče prvenstvo može da počne. Radili smo naporno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trener nam je servirao integralne treninge koji podrazumevaju raznovrsnost u taktičko-tehničkom planu, sa posebnim osvrtom na psihološku i fizičku pripremu" objasnio je Veselinović.

Ekipa Milana Milanovića do sada je odigrala četiri kontrolne utakmice a pre povratka u Beograd očekuje je još jedna provera u Sloveniji.

"Ostala nam je još jedna utakmica, pa da stavimo tačku na pripreme u Sloveniji. Na tim prijateljskim utakmicama viđeno je dosta lepih stvari, ali i nekih nedostataka koje postepeno otklanjamo, tako da nam se ne bi ponovili u prvenstvu" dodao je Veselinović.

Bivši fudbaler Partizana trebalo bi da bude udarna igla navalne linije ekipe Rada u predstojećoj sezoni a dve nedelje pred duel sa Voždovcem Veselinović najavljuje uspešnu jesen "nebesko-plavih" sa Banjice.

"Cilj nam je da uspešno startujemo i u prvih pet, šest kola prikupimo što više bodova. Ambicije se znaju, uvek se ide na visok plasman. Ciljevi su jasni, sve zavisi od nas. Sigurno je da ćemo psihofizički biti spremni na sva iskušenja koja nam predstoje. Verujem u uspešnu jesen u novoj sezoni" zaključio je Veselinović.

Prvu utakmicu u novoj sezoni fudbaleri Rada igraju 18. jula pred domaćim navijačima protiv ekipe Voždovca.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.