Venger napolje i Velbek za sebe i Njukasl!

Izvor: Mondo, 30.Apr.2016, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Venger napolje" i Velbek za sebe i Njukasl!

Na "Emirejtsu", na čijim tribinama nikada nije bilo više transparenata koji traže ostavku menadžera, Vengera, jedna izmena napravila je razliku.

Navijači Arsenala, kao nikada ranije, bili su ravnomernije podeljeni na one koji teraju i brane Arsena Vengera.

Na samim prilazima "Emirejtsu" moglo je da se primeti da je sada već, prema izveštajima iz Engleske, blagoj većini vlasnika sezonskih ulaznica za mečeve "tobždija", dozlogrdilo.

Uz povike i transparente: >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "Wenger Out", a jedan je bio toliko efektan sa porukom: "Venger – 12 godina izgovora. Ranijeri – 9 meseci i titula", jedan igrač napravio je razliku i sačuvao menadžera još većeg pritiska...

Ulaskom u igru umesto Aleksa Ivobija u 56. minutu, posle samo tri minuta na terenu, Dani Velbek postigao je gol i za Arsenal i za Vengera, ali i za Njukasl i Sanderlend:

Arsenal – Norič 1:0 (0:0), strelac Velbek, kojem je sjajno glavom, na centaršut s desne strane, asistirao Olivije Žiru.

Ova "nula", iako možda nezaslužena ako se pogleda dominacija u prvom poluvremenu i ukupan broj šansi pred oba gola, ostavila je "kanarince" ispod crte, iza Njukasla, koji je pobedio danas i Sanderlenda koji je kontroverznim penalom u 94. minutu izbegao poraz.

Izvor: YouTube

Uskoro opširnije...

Foto: Guliver/Getty Images/Paul Gilham

Arsenal: Čeh – Beljerin, Mertesaker (od 51. Paulista), Košelni, Monreal – El Neni, Ramzi – Sančez, Ozil, Ivobi (od 56. Velbek) – Žiru.

Norič: Rudi – Pinto, Basong, Martin, Olson – O'Nil, Hauson, Redmond, Brejdi (od 78. Nejsmit) – Hulahan (od 68. Mbokani) – Džerom.

Foto: Guliver/Getty Images/Mike Hewitt

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.