Izvor: Nezavisne Novine, 30.Mar.2017, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger: Vjerujem da će Sančez i Ezil ostati, za sebe nisam siguran

Menadžer Arsenala Arsen Venger uvjeren je da će najbolji fudbaleri ekipe Aleksis Sančez i Mesut Ezil ostati u klubu i naredne sezone, ali nije siguran da će on povući isti potez.

"Duboko vjerujem da obojica žele da ostanu i nadam se da ćemo naći način da se dogovorimo. Potrebno je vrijeme, ali ne brinem. Što se mene tiče, situacija je još neizvjesna", rekao je Venger, a prenosi BBC.

Sančez i Ezil izrazili su nezadovoljstvo rezultatima Arsenala >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << jer žele borbe za trofeje u Premijer ligi i Ligi šampiona, ali ove sezone "tobdžije" bilježe slabije rezultate.

Tandemu Arsenala ističe ugovor ljeta 2018. godine i Arsenal je primoran da ih se odrekne u narednom prelaznom roku kako bi zaradio, nakon što Sančez i Ezil ne žele da obnove saradnju.

Sa druge strane, Venger vjeruje da mogu da se predomisle.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.