Venger: Ne planiram da budem 26 godina na klupi Arsenala, ne brinite

Izvor: MozzartSport.com, 02.Maj.2016, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venger: Ne planiram da budem 26 godina na klupi Arsenala, ne brinite

"Mislio sam da će ceo stadion biti u belom zbog onih transparenata", poručio je trener Tobdžija

Arsen Venger navršava 20. godinu u Arsenalu, na kraju sledeće sezone mu ističe ugovor, a mnogo je onih nezadovoljnih koji žele da mu vide leđa već ovog leta. Javnost je usmerena ka tome, a na tribinama se može videti sve više parola sa porukom "Vreme je za promene".

Venger je posle meča sa Noričom stao pred kamere i poručio da ne namerava da stigne >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ser Aleks Fergusona koji je 26 godina proveo na klupi Mančester Junajteda.

"Ne, ne nameravam da ga stignem. Ne brinite", bio je odgovor Vengera.

"Svako ko provede toliko godina u klubu poput nas dvojice bio je spreman da svaki minut vremena podredi klubu i uradi sve što je potrebno. Cilj je da svi budu srećni. Nažalost, to ove sezone nisam uspeo. Ne razmišljam o demokratiji već sledećem meču. Moramo da prihvatimo mišljenje ljudi. Mislio sam da će ceo stadion biti u belom zbog onih transparenata", rekao je Venger.

Francuz ipak kaže da može da se nosi sa tim i da bi voleo da dobije novi ugovor u klubu po isteku sadašnjeg.

"Mogu da se nosim sa tim. Radim javan posao i moram da živim sa osudama. Moram da prihvatim tuđe mišljenje. Mnogi su razočarani što nismo osvojili šampionat. Verujte mi, i mi smo", zaključio je Venger.

Britanski Telegraf piše da će Venger sigurno ostati u klubu i naredne sezone i da će imati potpunu kontrolu, ali i da bi to mogla da bude njegova poslednja sezona na čelu Tobdžija.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Venger: Niko nije više razočaran od nas

Izvor: N1 televizija, 02.Maj.2016

Arsen Venger navršava 20. godinu u Arsenalu, na kraju sledeće sezone mu ističe ugovor, a mnogo je onih nezadovoljnih koji žele da mu vide leđa već ovog leta...Francuz ipak kaže da može da se nosi sa tim i da bi voleo da dobije novi ugovor u klubu po isteku sadašnjeg..."Mogu da se nosim sa tim....

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.