Veliki napredak Džona Ruiza

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jul.2016, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki napredak Džona Ruiza

„Znači mi prvenac, ovo je poseban dan za mene“, poručio posle Metalca Zvezdin Kostarikanac

Svakim danom u svakom pogledu sve više napredujem. Kultnu rečenicu iz ostvarenja „Sećaš li se Doli Bel“ ovih dana često može da parafrazira Kostarikanac iz Zvezdinih redova Džon Ruiz.

Na prvim mečevima se vidno mučio. Delovalo je da nema kiseonika u plućima, ali je i dalje dobijao šansu. Protiv Metalca je upisao prvenac.

I ne samo to: lakše >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se kretao, uspeo da odradi posao u defanzivi. Istina i okom laika je jasno da nekadašnji član Lila i Dnjepra i dalje ima problem sa fizičkom spremom. Miožda i neki kilogram viška.

„Pogodak znači koliko meni, toliko i ekipi. Uticao je na to da sa prvenstvenom pobedom dočekamo revanš s Ludogorecom. S druge strane, ovaj momenat mi je posebno značajan. Jer je moja supruga proslavljala rođendan i bio je poklon sa moje strane“, rekao je Džon Ruiz, a prenosi Sportski Žurnal.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.