Veliki korak Javora

Izvor: FudbalSrbija.net, 25.Okt.2014, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki korak Javora

25.10.2014.

Strelac: Dražić u 66.minutu.

Inđija: Jovišić, Smiljanić, Radivojević, Simonović, Milašinović, Čordašić (Vukovič), Jovanović (Bjedov), Bosančić, Rnić , Lemajić, Jao (Suraka).

Javor: Đogatović, Gajić, Ibrahim, Milović , Kolaković, Ivelja, Ajuru, Đokić, Čečarić, Dražić, Josović.

Ekipa Javora se vratila sa jednog od najtežih ovojesenjih gostovanja sa velika tri boda koji je „izbacuju“ u prvi plan >> Pročitaj celu vest na sajtu FudbalSrbija.net << za osvajanje titule prvaka.Prva ozbiljnija prilika je ipak bila za Čordašića koji u devetom minutu odlično šutira iz slobodnog udarca ali lopta ide kraj golmana Đogatovića.Do kraja poluvremena još dve polu-šanse za goste preko Josovića i Dražića,ali se na poluvreme odlazi rezultatom 0-0.Jovanović uspeva da zatrese mrežu gostiju u pedesetom minutu nakon asistencije Rnića ali pomoćni sudija signalizira ofsajd,koji je u najmanju ruku bio problematičan.I Lemajić trese mrežu Đogatovića u direktnom skok duelu sa golmanom gostiju,ali ovaj put je dosuđen kontrafaul.Trenutak odluke i momenat koji je doneo pobedu gostima desio se u 66 minutu kada Dražić nesmetano šutira  iskosa sa desne strane i trese mrežu domaćina.

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.