Vejd otkrio zbog čega su ga ponele emocije protiv Šarlota

Izvor: N1 televizija, 03.Maj.2016, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vejd otkrio zbog čega su ga ponele emocije protiv Šarlota

Tokom intoniranja nacionalne himne na utakmici plej-ofa između Majamija i Šarlota, Dvejna Vejda su ponele emocije, pa su kamere uhvatile kako je pustio i suze.

Najbolji igrač Majamija otkrio je putem Tvitera i šta ga ja pogodilo.

Uoči duela sa Šarlotom, Vejd je gledao intervju u kome je saznao da je bio omiljeni igrač nedavno preminulog pevača, legendarnog Prinsa.

„Juče nisam plakao kao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << što neki misle, već sam slušao intervju koji je Damaris Luis uradio sa Prinsom.

I to što me je nazvao svojim omiljenim igračem, probudilo je u meni razne emocije.

Nikada ne znate na čije sve živote utičete. Znam da imam fanove i navijače širom sveta, ali čuti takve reči od Prinsa je zaista veliki kompliment“, rekao je Vejd.

Izvor: Youtube

So yesterday i wasn't crying like some may think but i just listened to an interview with Damaris Lewis calling up Prince..Prince!!

and hearing him say that I was his favorite Basketball Player has me feeling all kinds of emotions.. You never know who life you impact

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.