Vehabija optužen za dvostruko ubistvo

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Dec.2014, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vehabija optužen za dvostruko ubistvo

BANJALUKA - Okružno tužilaštvo Banjaluka podiglo je danas optužnicu protiv Zikrije Krkića, koja ga tereti da je ubio Muharema Balića i Almira Redžića iz Trnopolja, kod Prijedora.

Krkića terete da je Balića i Redžića usmrtio 28. jula nešto iza 23 časa u kafiću "San" u Trnopolju, kod Prijedora, ispalivši u njih 10 metaka iz automatske puške. Njihova tijela pronašao je vlasnik pomenutog kafića Irfan Redžić, koji je čuo pucnjavu. On je nakon nekoliko minuta sišao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << vidi šta se dešava, ali je zatekao samo dva beživotna tijela. Prema nezvaničnim informacijama, Krkića u Trnopolju vezuju za vehabijski pokret. Ovaj krvavi zločin otkriven je za svega tri dana, nakon brojnih privođenja i vještačenja tragova i oružja. Policija je kod Krkića pronašla predmete koji ga povezuju sa dvostrukim ubistvom, odnosno čaure.

Prema riječima mještana Trnopolja, pretpostavlja se da je motiv ubistva osveta, jer su Krkić i Redžić imali ranije sukobe.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.