Večeras je Vošino veče! (20:00h)

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2016, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras je Vošino veče! (20:00h)

Jedini preostali srpski predstavnik u kvalifikacijama za Ligu Evrope večeras će imati najozbiljnije evopsko iskušenje ovog leta.

Posle uspešno obavljenog posla protiv crnogorskog Bokelja, a onda i velškog Konahsa, ekipa Vojvodine večeras dočekuje i trećeg rivala u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Na ''Karađorđu'' će večeras od 20 časova gostovati ekipa beloruskog Dinama iz Minska, koju je doskora sa klupe vodio bivši strateg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizana Vuk Rašović.

Radi se o ekipi koja je godinama u vrhu beloruskog fudbala, ali već dugo ne uspeva da izađe iz senke dominantnog BATE Borisova.

Na polovini sezone u tamošnjem šampionatu, Dinamo je trenutno na trećem mestu na tabeli sa 26 osvojenih bodova u 15 odigranih kola, devet manje od vodećeg BATE-a dok im drugoplasirani Soligorsk beži jedan bod.

Vojvodina, s druge strane, još uvek nije započela novu sezonu u našem šampionatu, odložila je meč prvog kola sa Novim Pazarom i tako maksimalnu pažnju posvetila novom evropskom izazovu.

''Lale'' večeras očekuju veliku podršku sa tribina, a u prilog tome i informacija da će ulaznice za Istok i Sever moći besplatno da se preuzmu na blagajni, s tim da će jedno lice moći da kupi/preuzme najviše tri ulaznice, dok ulaz na zapadnu tribinu košta 500 dinara.

Najavljujući večerašnju utakmicu, trener Lalatović je izrazio nadu da će njegov tim uspeti da ostvari pobedu bez primljenog gola, što bi bila odlična uvertira za revanš u Belorusiji.

Jedan od najvećih aduta ''Lala'' biće sve bolji Dejan Meleg, koji očekuje neizvesnu utakmicu, ali i trijumf svog tima.

''Dinamo je možda favorit na papiru, ali mislim da su šanse za prolaz 50:50. Bitno je da ostvarimo pobedu pred revanš, a ko će biti strelac najmanje je bitno'', zaključio je Meleg.

Očekivani sastav Vojvodine: Kordić, Jovančić, Miletić, Puškarić, Antić, Kovačević, Paločević, Maksimović, Malbašić, Meleg i Trujić.

Za one koji večeras ne budu mogli da sa tribina bodre ekipu Nenada Lalatovića, informacija je da je tv-prenos obezbeđen na prvom programu Radio-televizije Vojvodine.

Srećno, Vošo!

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PROVERENE SNAGE: Lalatović sa najjačim timom napada Beloruse (SASTAVI)

Izvor: HotSport.rs, 28.Jul.2016

Fudbaleri Vojvodine od 20 časova na stadionu ‘Karađorđe’ igraju prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv beloruskog Dinama iz Minska.. . Srpski fudbal spao je na samo dva imena u Evropi ove sezone. Do sada je uvek najduže opstajao Partizan, a upravo su crno-beli među prvima...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.