Već viđeno: Srbija trojkom u poslednjim sekundama srušila Hrvatsku!

Izvor: Prva.rs, 09.Avg.2014, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Već viđeno: Srbija trojkom u poslednjim sekundama srušila Hrvatsku!

ISTORIJA SE PONAVLJA!!! Košarkaška reprezentacija Srbije apsolutno uvek ima lek za Hrvate, keca iz rukava, koji zna kako da zakuca večitog rivala za dno i upropasti mu gotovo završen posao! Ali, ovog puta to nije učinio Sale Đorđević, već Bogdan Bogdanović!

Kada je novopečeni šuter Fenerbahčea snajperski preciznim hicem zatresao mrežicu koša na svega nekoliko sekundi pre kraja, kamera se fokusirala na našeg selektora, koji se samo blago nasmejao, dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << rezultat na semaforu bio 84:83!
A sve je počelo od vrsnih šuteva Marka Simonovića, koji je meč završio sa 24 poena! Upravo je doskorašnji kapiten Crvene zvezde, u tandemu sa Raduljicom Bjelicom praktično držao naš tim u trenucima kada su izabranici Jasmina Repeše imali i osam poena viška (68:60), u samom finišu četvrte deonice. Serija 10:0, izuzetno teška trojka Simonovića 17 sekundi pre kraja za rezultat 73:73, a potom i odlična blokada Bjelice nad Andrićem doneli su novih pet minuta žestoke borbe.
Iako su u nastavku Bojan Bogdanović Krunoslav Simon iskoristili nekoliko loših odluka naših momaka i Hrvatskoj doneli četiri poena prednosti (82:78), prvo je Simonović novom trojkom, petoj na utakmici, ranio ljutog rivala, a Bogdanović sa sedam metara zadao fatalni udarac.
Pored Marka Simonovića (5/6 za tri, 9/10 iz igre), dvocifreni učinak imali su Bjelica sa 15 i Raduljica sa 13 poena. Bogdanović je postigao osam koševa, a trojka koja je presudila Hrvatima bila je njegova druga na meču, iz šest pokušaja!
Na drugoj strani Bojan Bogdanović je sa 19 poena predvodio hrvatski tim, 13 je ubacio Žorić, a po 11 Rudež Simon.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.