Vaterpolisti optimisti pred meč s Hrvatima

Izvor: Vesti-online.com, 08.Sep.2010, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti optimisti pred meč s Hrvatima

U taboru vaterpolo reprezentacije Srbije vlada optimizam pred utakmicu sa Hrvatskom u polufinalu Evropskog prvenstva u Zagrebu.

Srbija je u utorak uveče u četvrtfinalu pobedila aktuelnog evropskog šampiona Crnu Goru rezultatom 6:5, a u četvrtak od 17,40 sati izabranike Dejana Udovičića očekuje duel sa domaćinom kontinentalnog takmičenja.

"Cilj nam je da ponovimo dobru igru u odbrani iz duela sa Crnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Gorom, kao i da pokušamo da kontrolišemo meč. Posebno je važno da izdržimo na početku utakmice kada će Hrvati pokušati da izvrše strahovit pritisak na nas. Moramo da budemo pametni i da se držimo dogovora. Ne bojimo se ničega, pa ni njihove publike. Igrali smo često puta u sličnim situacijama i znamo kako da se postavimo pred iskušenje", rekao je na današnjoj konferenciji za medije u Zagrebu selektor "delfina" Dejan Udovičić.

Kapiten Vanja Udovičić smatra da je i plasman u polufinale EP, posle dva zlata na prethodnim takmičenjima, veliki uspeh za ovaj tim.

"Ostvarili smo cilj, a to je minimum polufinale. Imamo teškog rivala ispred sebe, od koga nije sramota ni izgubiti. Biće teško, ali je važno da budemo pribrani i da se držimo naše igre", poručio je kapiten srpskih vaterpolista.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.