Vanić optužio protivničkog igrača da ga je udario

Izvor: Akter, 03.Jun.2015, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanić optužio protivničkog igrača da ga je udario

Trener Metalca Zoran Vanić rekao je da ga je fudbaler Napretka Stevan Luković udario na poluvremenu današnje revanš utakmice baraža za Super ligu

"Na poluvremenu se desilo nešto što nisam očekivao da će se desiti u Kruševcu. Igrač Napretka sa brojem 18, Luković, me je udario dok sam razdvajao i treba da ga je sramota", rekao je Vanić televiziji Arena posle utakmice u Kruševcu.

Metalac je u revanšu igrao 1:1 sa Napretkom, ali je se plasirao u Super ligu >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << pošto je u prvom susretu pobedio sa 3:1 u Gornjem Milanovcu.

"Veoma sam ponosan na ove momke. Obradovali su me načinom na koji su odigrali ovu utakmicu", kazao je Vanić.

On je dodao da Napredak i navijači u Kruševcu zaslužuju da igraju u Super ligi.

"Ova publika zaslužuje da Napredak bude u Super ligi, Srbiji treba ovakav stadion i ovakve utakmice", rekao je Vanić.

Trener Napretka Ljubiša Stamenković čestitao je Metalcu plasman u Super ligu i poželeo tom klubu da se tu što duže zadrži.

Stamenković je bio nezadovoljan odnosom prema njegovom klubu.

"Napredak ovo nije zaslužio. Bilo je problema tokom godine i baraža, bilo je i nefudbaskih i stvari treba da se rešavaju na terenu, a ne van njega", rekao je Stamenković.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.