Van der Vart se seli u Englesku?

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2016, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van der Vart se seli u Englesku?

Najverovatnije neće igrati u Betisu ove sezone, sam je istakao da je nezadovoljan statusom.

Betis ne računa na Rafaela van der Varta, nekada sjajnog fudbalera koji je svoju karijeru gradio u Ajaksu, Real Madridu, Totenhemu i Hamburgu.

Njemu je rečeno da u Betisu neće računati na njega, pa da je slobodan u izboru nove sredine.

Ima želju da završi svoju karijeru u Španiji, ali izgleda da će pre toga malo "skoknuti" do Engleske gde bi mogao da zaigra >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za Riding.

Ovaj ofanzivni vezista se ovog leta dovodio u vezu i sa Partizanom kada je Ivica Iliev najavljivao "bombe", ali od njegovog prelaska u Humsku nije bilo ništa, niti će biti.

Riding je njegova najverovatnija naredna destinacija, videćemo hoće li se obistiniti pisanje engleskih medija.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Van der Vart se vraća na ostrvo?

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2016

Ostavio je bivši kapiten reprezentacije Holandije dubok trag u Totenhemu kad je bio na vrhuncu, a sada ga 'pod starne dane' u svojim redovima želi jedan manji engleski klub...Iz Britanije stže vest da je Reding zainteresovan za usluge Rafaela van der Varta...To je ideja novog menadžera, njegovog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.