Van Gal: Poklonili smo bodove!

Izvor: RTS, 20.Dec.2014, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Gal: Poklonili smo bodove!

Luj van Gal razočaran nerešenim rezultatom sa Aston Vilom. Poklonili smo dva boda, ovo je veoma frustrirajuće, rekao Holanđanin posle utakmice.

Menadžer Mančester junajteda Luj Van Gal razočaran je današnjim nerešenim rezultatom s Aston Vilom i naveo da je njegova ekipa poklonila dva boda.

"Ovo je vrlo frustrirajuće. Mislim da smo poklonili dva boda... Nismo dovoljno dobro počeli utakmicu i zbog toga su nam dali gol. Imali smo loptu u svom posedu, ali ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nismo uradili sa tom loptom. U drugom poluvremenu smo bili bolji, ali nismo bili efikansi kao obično", rekao je Van Gal.

Mančester junajted i Aston Vila odigrali su danas 1:1 u 17. kolu Premijer lige. Aston Vila je povela u 18. minutu golom Kristijana Bentekea, a izjednačio je Radamel Falkao u 53. minutu.

"Razočaran sam, jer smo bili bolji i kada je to slučaj treba i pobediti. Ali, znamo da smo i u prvih sedam utakmica takođe bili bolje, ali nismo pobeđivali", kazao je Van Gal.

Aston Vila je od 65. minuta igrala s igračem manje pošto je direktni crveni karton dobio Gabrijel Agbonlahor.

"Ne mogu da govorim o crvenom kartonu, nisam lepo video. Video sam prekršaj i učinilo mi se da je to bio običan start, ali ođednom - crveni karton", dodao je Van Gal.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.