Valeta na skeneru Zvezde: Ističu se dvojica

Izvor: Mondo, 30.Jun.2016, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valeta na skeneru Zvezde: Ističu se dvojica

Članovi stručnog štaba crveno-belih "snimali" potencijalne rivale.

/Od izveštača MONDA sa priprema Crvene zvezde u Sloveniji/

Napad na Ligu šampiona Crvena zvezda počinje 12. jula. Prva prepreka biće Valeta ili B36 Toršavn. Po rezultatu iz prve utakmice, bliži rival su Maltežani, koji su kao domaćin slavili 1:0.

Pomoćni treneri Miodraga Božovića, Ivica Momčilović (na slici) i Saša Petrović, bili su u utorak na Malti da gledaju potencijalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rivale.

"Valeta je sasvim solidna ekipa. Igrali su u formaciji 3-5-2, pa kad su čuvali vođstvo prešli su na 3-6-1, kao što će verovatno igrati protiv nas. Kvalitetniji su od Farana, ali su ovi u boljoj formi jer im je prvenstvo u toku", rekao je Saša Petrović novinarima na pripremama u Termama Čatež.

Posebno je izdvojio dvojicu ofanzivaca Valete.

"Istakli su se argentinski vezista Malano, koji je počeo na klupi jer još nije dovoljno spreman, i brazilski napadač Džonatan. Mislim da imamo kvalitetniji tim, ali svakako moramo ozbiljno da uđemo u meč", naglasio je Petrović.

Pogledajte pregled utakmice Valeta - Toršavn.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.