Izvor: HotSport.rs, 20.Avg.2016, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMEPLOV: Veče kada ‘princ Rima’ nije bio gospodin i nije pružio ruku Dekiju (VIDEO)

Veliki dvoboj vodio se između ova dva fudbalera, ne samo dok je Srbin nosio dres Lacija, već i kada je prešao u Inter.

Frančesko Toti je legenda Rome. Dejan Stanković je bio ikona navijača Lacija. Ova dva fudbalera su često vodila žestoke duele, a sve je kulminiralo u gradskim derbijima “večnog grada”. Nažalost, video dokaza o sporskim i nesportskim duelima legendi Italije i Srbije nema, HotSport je našao samo jednu, iz doba kada je Stanković >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << igrao za Inter. Trener Rome je odlučio da izvede “princa Rima” iz igre, Deki je prišao više provokativno nego prijateljski da se rukuje sa Totijem, koji je to iskulirao, a od Stankovića dobio aplauz.

Pre toga, dok je Srbin igrao u Laciju, dvojica sjajnih igrača su ulazila u konflikt. Bilo je tu gurkanja, unošenja u lice, ali se pamti i jedan faul Srbina nad Totijem kada je bivši igrač Crvene zvezde uzeo loptu, deganžirao je skoro na tribine i Italijanu pokazao da ide po nju ako želi da izvezde slobodan udarac.
The post VREMEPLOV: Veče kada ‘princ Rima’ nije bio gospodin i nije pružio ruku Dekiju (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.