Izvor: HotSport.rs, 29.Okt.2016, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMEPLOV: Pipo Inzagi nije umeo da postigne lep gol? A zaboravili ste njegove čuvene ‘makazice’! (VIDEO)

Legendarni ‘čovek iz ofsajda’ Filipo Inzagi ostaće večno upamćen po svojoj snalažljvosti i ne tako lepim golovima, ali je itekako umeo pozitivno da nas ‘iznenadi’.

Svi vrlo dobro znaju ko je i kakav igrač bio Filipo Inzagi. Po mnogima ‘najsrećniji’ fudbaler u istoriji najvažnije sporedne stvari na svetu, ali činjenice govore u prilog tome da je bio i jedan od najsnalažljivijih napadača, sa nestvarnim osećajem da se nađe na pravom mestu u >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pravo vreme.
 VREMEPLOV: Sećate li se kada je Pipo Inzagi bio GOLMAN, a Đanluka Vijali se poigrao sa njim? (VIDEO)
Ipak, mnogi se ne sećaju da je ‘Super Pipo’ umeo i da postigne istinski evrogol, koji mu je sasvim sigurno jedan od dražih u karijeri.
U meču grupne faze Lige šampiona iz sezone 1998/1999 protiv turskog Galatasaraja Inzagi je otvorio utakmicu u 17. minutu fenomenalnim golom ‘makazicama’. Čak je i čuveni brazilski golman Klaudio Tafarel bio u čudu zbog ove majstorije Pipa Inzagija.
VREMEPLOV: Znate li kome je dao i kako je Pipo Inzagi proslavio svoj prvi gol u Kalču!? (VIDEO)
Kasnije je Galatasaraj preokrenuo na 1:2, Birindeli doneo bod Juventusu za krajnjih 2:2, ali se od tog 16. septembra 1998. godine pamti samo magija u režiji napadača od kog se to najmanje očekivalo.

(Izvor: youtube / Paolo Bhimasena)
The post VREMEPLOV: Pipo Inzagi nije umeo da postigne lep gol? A zaboravili ste njegove čuvene ‘makazice’! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.