VREMEPLOV: Napadač koji nema problema sa golmanima, ali da sa ženama i zakonom (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Maj.2016, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMEPLOV: Napadač koji nema problema sa golmanima, ali da sa ženama i zakonom (VIDEO)

Priču posvećujemo jednom od najboljih francuskih napadača, čoveku koji umešno savlada ofsajd zamke, ali ne i one koje mu postave žene.

Karim Benzema je jedan od najboljih napadača današnjice. Sa Kristijanom Ronaldom i Geretom Bejlom čini udarni trio Reala iz Madrida, a na 215 utakmica za “kraljevski klub” postigao je 111 golova. Uspešan je pred protivničkim golom, izbegava ofsajd zamke, ali neke druge nikako. Najviše one ženske.
Karim >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Benzema danas je jedan od fudbalera sa najvećim brojem afera vezanih za pripadnice suprotnog pola, a zbog devojaka je često imao i problema sa zakonom.
Sve je počelo još 2010. godine kada je kao član reprezentacija Francuske krišom sa saigračima iz karantina otišao u provod. Završili su u noćnom klubu i tada počinje “pakao” za saigrača Riberija i njega. Naime, sjajni napadač je viđen kako odlazi sa prostitutkom Zahijom Dehar za koju će se ispostaviti da je maloletna. Dvojici fudbalera pretila je zatvorska kazna, branili su se time da nisu znali da se radi o maloletnoj devojci, a na kraju su oslobođeni optužbi, mada su morali da plate oko 45 hiljada evra. Postupak je trajao čak četiri godine.
(Izvor: YouTube/Mexico City)
Karim Benzema se ni tada nije smiro. U 2013. godini bio je deo nove afere. Tada je navodno varao svoju devojku Kloi de Launej sa jednom televizijskom voditeljkom. Ipak, kada je saznao da mu je devojka trudba, smirio se, ali na kratko.
FOTO: Profimedia Dve godine kasnije napadač Karim Benzema povezan je sa straletom Čej Anderson. Francuz nije krio da mu se prelepa dama sviđa, te je malo, malo lajkovao njene slike na društvenim mrežama, ne mareći da je oženjen i da je pre samo godinu dana postao otac.
Chey Anderson, la fille qui a fait “Liker” Benzema sur Instagram… pic.twitter.com/nruOnA8pWH
— Foot Wags (@FootWag) March 4, 2015
“Ludorijama” Francuza tu nije kraj. Da li iz dosade ili nečeg drugog, postoa je deo “seks afere”, ali da on u njoj nije učestvovao, već njegov drug iz reprezentacije Metju Valbuena. Naime, Benzema i Sise su ucenjivali sada fudbalera Liona da će objaviti nejgov porno snimak ako im ne uplati novac. Istraga protiv Benzeme se i dalje vodi, mada on negira da je želeo da iznudi novac od saigrača, već samo da mu pomogne da shvati ozbiljnost situacije – to jest šta znači prevara.
(Izvor: YouTube/Lahoucine Akouna)
The post VREMEPLOV: Napadač koji nema problema sa golmanima, ali da sa ženama i zakonom (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.