Izvor: HotSport.rs, 05.Sep.2015, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMEPLOV: Jedna od najkontroverznijih proslava gola, u glavnoj ulozi – Kristijano Lukareli! (VIDEO)

Sezone 2003/04, Livorno se vratio iz Serije B u društvo najboljih, jedan od najzaslužnijih za to, bio je čuveni napadač – Kristijano Lukareli. 

Te godine, Lukareli je sa svojih 29 golova na 38 utakmica prokrčio put svojoj ekipi do Serije A. Ostala je upamćena utakmica dva kola pre kraja, sa direktnim konkurentom za plasman u višu ligu. Livorno je gostovao Pjačenci, i pobedio rezultatom 3:1. U 89. minutu meča, Lukareli je postigao treći gol za svoj tim i proslavio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ga, na do tada ne baš viđen način na travnatim terenima.

Sledeće sezone u Kalču, Lukareli je eksplodirao, dobitnik je zlatne kopačke za najboljeg strelac Serije A, postigao je 24 gola. Livorno je te godine završio na 8. poziciji.

Rođen u Livornu, postao legenda kluba svoga grada, kao i čuvenog Kalča.
Piše: Marko Plavšić, saradnik HotSporta
The post VREMEPLOV: Jedna od najkontroverznijih proslava gola, u glavnoj ulozi – Kristijano Lukareli! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Vojvodina - Mrdaković se vratio golom

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2015

Napadač Vojvodine Miljan Mrdaković vratio se na teren posle mesec i po dana pauze i bio je strelac u remiju sa Drinom iz Zvornika rezultatom 2:2 u prijateljskoj utakmici...Mrdaković je bio strelac gola u 55. minutu, kada je zatresao mrežu glavom, a u tom trenutku njegov tim gubio sa 2:0, pa je na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.