Izvor: HotSport.rs, 20.Jan.2017, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMEPLOV: I prst i verenički prsten Paula Dioga ostali su na zaštitnoj ogradi… (VIDEO)

Pola planete se zgrožavalo, dok se druga polovina smejala nesrećnom Paulu Diogu.

Danas se vraćamo u 5. decembar 2004. godine, a u pitanju je meč švajcarske lige između Šafhauzena i Serveta. Glavna zvezda je vezista gostujućeg tima, Paulo Diogo, koji je u 87. minutu asistirao Žonu Bosežuru za vođstvo Serveta od 3:1. Kasnije je Servet odneo pobedu od 4:1, ali to Dioga ni najmanje nije obradovalo, jer je on svoju radost kod trećeg gola itekako skupo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ‘platio’.
Naime, posle asistencije Bosežuru, Diogo je odvojeno od svojih saigrača odlučio da slavlje podeli sa navijačima iza gola i popeo se na metalnu ogradu koja razdvaja publiku od terena.
VREMEPLOV: Ronaldo, Bartez, Leman, Gece – magistri mokrenja na fudbalskom terenu (VIDEO)
U euforiji, nije primetio da mu se verenički prsten koji je nosio zakačio za ogradu i da ga je silazeći sa nje ostao i bez prstena i bez skoro celog prsta.
Tek posle nekoliko momenata je primetio stravičan prizor, ali mu je to bilo dovoljno ‘opravdanje’ kako bi izbegao žuti karton od glavnog sudije Florijana Etera.
Kasnije tokom te večeri lekari u ciriškoj bolnici pokušali su da mu sastave nekoliko delova prsta, ali nisu uspeli i morali su da ga dodatno amputiraju.
VREMEPLOV: Kako mladi Toti nije mogao da odoli seksi konobarici, posle mu se smejala cela Italija (VIDEO)
Ovaj nesrećni slučaj nije zaustavio Paola Dioga da nastavi da igra fudbal, kasnije je igrom slučaja baš zaigrao za Šafhauzen na ovom istom stadionu.
Možemo samo da zamislimo šta mu je rekla supruga kada je došao kući, ali znamo šta su rekli UEFA i FIFA – više nijedan deo nakita nije smeo da bude na telu fudbalera tokom meča.

(Izvor: youtube / Bay ComX)
I dok se pola fudbalske planete zgrožavalo zbog ovog događaja, druga polovina se smejala Diogu, kome nimalo nije bilo do smeha.
Vrlo brzo su se pojavile i animacije koje su oslikale ovaj nesrećni momenat. Evo jedne od boljih:

(Izvor: youtube / kremduven sin kanal)
VREMEPLOV: Uvek ćemo se rado prisećati čuvene finte i gola Mihaela Šumahera (VIDEO)
The post VREMEPLOV: I prst i verenički prsten Paula Dioga ostali su na zaštitnoj ogradi… (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.