Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2016, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMEPLOV: Ceo svet se poklonio Ronaldu kada je čarolijom rešio ‘Derbi dela Madonina’ (VIDEO)

U moru majstorija koje je izveo u svojoj veličanstvenoj karijeri, Ronaldo Luis Nazario da Lima je jednu ‘spremio’ baš za veliki milanski derbi.

Prvi, i za mnoge jedini Ronaldo, sa nastavkom Luis Nazario de Lima je u bezbroj situacija obeležio jednu eru svetskog fudbala i ušao u istoriju kao fudbaler koji je uveseljavao navijače najvećih rivala Barse i Reala, kao i Intera i Milana.
Mnogo tih duela je rešio, a posebno je ostala upamćena magija u >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ‘Derbiju dela Madonina’ 22. marta 1998. godine. Tada je crno-crni deo San Sira ludovao uz njegove poteze, a crveno-crni plakao usled jednog od najtežih poraza od 3:0.
VREMEPLOV: Kao 21-godišnjak otišao u Seriju A i igrao se fudbala! (VIDEO)
‘Zuba’ se u ovom meču bukvalno igrao sa svojim čuvarima, posebno legendarnim Paolom Maldinijem, kog je izluđivao kretnjama, brzim promenama pravca i bravuroznim potezima.

 A onda – potez koji je obeležio utakmicu.
VREMEPLOV: Njega vole i navijači Barse i Reala, Milana i Intera! (VIDEO)
Igrao se 77. minut kada je Moriero poslao loptu iza leđa odbrane i idealno pronašao Ronalda koji je lobovao golmana i rešio još jedan veliki milanski derbi.
Nisu navijači Milana mogli da se ljute na njega. To su pokazali nekoliko godina kasnije kada su ga prihvatili kao svog. A i ko bi mogao da se ljuti? Ovo je, jednostavno, umetnost.

(Izvor: youtube / TheGreatOneInterist)
VREMEPLOV: Majstoru kakav je Ronaldo bilo je dovoljno 14 sekundi da reši ‘Madrilenjo’ (VIDEO)
The post VREMEPLOV: Ceo svet se poklonio Ronaldu kada je čarolijom rešio ‘Derbi dela Madonina’ (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

SKANDAL: Klinci Partizana u hokeju na ledu vređali Zvezdu, pominjali Vučića i Čovića (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Okt.2016

“Večiti derbi” mlađih kategorija u hokeju na ledu obeležio je skandal koji se dogodio u svlačionici crno-belih.. . Gde vodi ovaj svet? Pioniri Partizana starosti do 12 godina pobedili su Crvenu zvezdu u hokejaškom derbiju, što je sportska vest, ali ono što je usledilo posle izazvalo je pravi...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.