VIDEO: Torcida izazvala prekid na Gudison Parku

Izvor: B92, 17.Avg.2017, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: 'Torcida' izazvala prekid na Gudison Parku

Duel četvrtog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Evertona i Hajduka iz Splita došlo je do manjeg prekida zbog navijača gostiju. Pripadnici 'Torcide' sukobili su se sa redarima koji su obezbeđivali njihovu tribinu, došlo je i do tuče, a razlog za reakciju obezbeđenja bilo je ubacivanje predmeta u teren od strane Hrvata.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Skandal u Liverpulu: "Torcida" divljala i izazvala prekid (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 17.Avg.2017

Navijači Hajduka divljali su u Liverpulu na meču Splićana protiv Evertona u prvom meču plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope...Gostujući huligani su se sukobili sa redarima koji su obezbeđivali njihovu tribinu. Sudija je morao da prekine susret, ali je nastavljen psle nekoliko minuta. Nema sumnje da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.