VIDEO: Tadića nema među orlovima, a on blista

Izvor: Vesti-online.com, 01.Maj.2016, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Tadića nema među "orlovima", a on blista

Blistava igra Dušana Tadića u pobedi Sautemptona nad Mančester Sitijem 4:2, u 36. kolu Premijer lige. Za njega nema mesta u reprezentaciji Srbije, a da se radi o sjajnom igraču dokazao je protiv "građana", kada je imao čak tri asistencije.

Nekadašnji igrač Vojvodine, Groningena i Tventea kao na tacni upošljavao je Longa i Manea (tri puta se upisao u listu strelaca), koji su golovima doneli veliku pobedu četi Ronalda Kumana. Dva pogotka za "građane" postigao je Nigerijac >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Ihenačo.

Ovim porazom, Siti je doveo u pitanje plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, dok je Sautempton preskočio Liverpul na tabeli i sada je na sedmj poziciji.

Pogledajte tri pogotka "svetaca" posle sjajnih asistencija Srbina!

Lester je odigrao na "Old Trafordu" 1:1 protiv Mančester Junajteda, pa još nije obezbedio titulu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Madriđani, videste li šta uradi Mane? Kumanova zver progutala impotentni Siti (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Maj.2016

Tri asistencije Dušana Tadića u velikoj pobedi Sautemptona - 4:2..Razumemo da je u sredu uveče u Madridu za Mančester Siti možda i najvažnija utakmica u istoriji kluba, revanš polufinala Lige šampiona protiv Reala, ali ovakva nonšalantnost i ubedljiv poraz njihovog drugog tima od 4:2 nisu dopustivi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.