(VIDEO) TROICKI O BASKETU SA ĐOKOVIĆEM: Nole nema pojma!

Izvor: Kurir, 01.Mar.2015, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) TROICKI O BASKETU SA ĐOKOVIĆEM: Nole nema pojma!

Troicki se više nervirao tokom utakmice, ali se na kraju radovao. Đokoviću super navijanje na tribinama

Novak Đoković i Viktor Troicki  zajedno su uživali u košarkaškom derbiju u Pioniru!

Nekoliko minuta pre početka meča njih dvojica su neočekivano ušetali u dvoranu i sve iznenadili.. Noleta, navijača Zvezde, gromoglasno su pozdravile pristalice crveno-belih, dok je Viktor, koji voli Partizan, doživeo ovacije Grobara. Naravno, nisu bili pošteđeni uvreda >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << suprotnih strana.

Sa Partizanove tribine počelo je da odjekuje „Plati porez, p.... ciganska!“. Međutim, Novaka to nije posebno pogodilo.

"Atmosfera je sjajna. Posle turnira u Dubaiju želeo sam malo da se opustim i uživao sam u košarci. Nisam neki stručnjak da bih govorio o kvalitetu igre. Navijanje je super", rekao je Novak, a na pitanje šta misli o Partizanu, odgovorio je:

"Navijam za Zvezdu, ali ne mrzim crno-bele. Ipak, vodiću Viktora na večeru zbog pobede tima za koji navija".

Mnogo emotivniji bio je Troicki, koji se tokom meča radovao i nervirao, ustajao je i urlao stisnutih pesnica, dok je najbolji teniser sveta uz osmeh komentarisao dešavanja na parketu.

"Novak je mene nagovorio da dođemo na derbi. Međutim, nije smeo da navija mnogo. Poznato je da često dolazim na utakmice Partizana, jer volim taj klub", rekao je Troicki.

Na pitanje novinara Kurira da li je ikada igrao basket sa Novakom, Troicki je naglasio:

"Jesmo, i on nema pojma!"

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.