VIDEO: Real rutinski, golčina Benzeme

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jan.2015, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Real rutinski, golčina Benzeme

Fudbaleri Real Madrida pobedili su večeras na svom terenu Real Sosijedad sa 4:1 u 21. kolu španske Primere.

Gosti su prvi stigli do prednosti i to u prvom minutu meča, a strelac je bio Aric Elustondo, ali je već dva minuta kasnije izjednačio Hames Rodriges.

Serhio Ramos je povisio na 2:1 za Real u 37. minutu, a potom je Karim Benzema postigao još dva gola za "kraljevski klub", u 56. i 76. minutu.

"Kraljevići" su i dalje prvi na tabeli Primere sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 51 bodom, četiri više od drugoplasirane Barselone, dok je Real Sosijedad na 11. poziciji sa 22 osvojena boda.

Atletiko Madrid lagano je trijumfovao protiv Eibara (1:3). Strelci za tim iz glavnog grada Španije bili su Grizman u sedmom, odnosno Mandžukić u 23. i 25. minutu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Mandžukić nastavio poteru za Realom

Izvor: Press, 31.Jan.2015

. Fudbaleri madridskog Atletika nastavili su borbu za odbranu titule i trku za Realom i Barselonom, pošto su večeras u gostima pobedili u gostima ekipu Eibara sa 3:1 (3:0) u 21. kolu španske Primere.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.