(VIDEO) Real Madrid pobedio Barselonu i osvojio Kup kralja

Izvor: Press, 17.Apr.2014, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Real Madrid pobedio Barselonu i osvojio Kup kralja

Navijači na ispunjenom stadionu Mestalja prisustvovali su spektakuralnom "El klasiku" u kojem je Real bio bolji, konkretniji i opasniji, pa je zasluženo došao do trijumfa i prvog trofeja ove sezone.
Barselona je igrala "svoju igru" kratkih i brzih dodavanja, više kontrolisala loptu, međutim, bez konkretnijih napada prema mreži Kasiljasa.
S druge strane, "kraljevski klub" je organizovanije pretio, napadao i stvarao izglednije šanse. Na kraju, presudila je, čini se, i veća >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << želja tima Karla Anćelotija, iako je nastupio bez ključnog igrača i najboljeg strelca, povređenog Kristijana Ronalda.
Barselona, predvođena malo primetnim Lionelom Mesijem, doživela je novi udarac, nakon prvenstvene blamaže protiv Granade (1:0) i eliminacije iz Lige šampiona od madridskog Atletika. Poklekla je u borbi za trofej, iako je ove sezone dobila dva "El klasika", na Nou Kampu (2:1) i Santjago Bernabeu (4:3).
Susret je odlučio Geret Bejl posle sjajnog solo prodora, kada je izdržao nalete protivnika i iz blizine matirao golmana Pinta.
Real Madrid - Barselona 2:1 (Di Marija 11, Bejl 85 - Bartra 68)
Real Madrid je osvojio 19. Kup kralja, prvi od sezone 2010-11, dok je Barselona ostala na rekordnih 26 trofeja.
Pogledajte golove sa ovog fantastičnog meča:

Nastavak na Press...






Povezane vesti

KUP KRALJA: Real pobedio Barsu i osvojio trofej

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Apr.2014

Real Madrid je osvojio svoj prvi trofej ove sezone, pošto je u finalu Kupa Kralja savladao najvećeg rivala, Barselonu sa 2:1.. (FOTO: AP). Galaktikosi su poveli već u 11. minutu susreta, kada je posle pasa Benzeme, Di Marija je izbio sam pred gol i savladao Pinta. Ipak u ovoj situaciji Argentinac...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.