(VIDEO) RAZAPET IZMEĐU IRINE I JARE: Ronaldo se zbog ljubavnih jada bije sa protivnicima

Izvor: Kurir, 25.Jan.2015, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) RAZAPET IZMEĐU IRINE I JARE: Ronaldo se zbog ljubavnih jada bije sa protivnicima

Najbolji fudbaler sveta na utakmici sa Kordobom dva puta fizički napao rivale, zbog čega je isključen

Fudbaler Reala i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo obrukao se na meču 20. kola španske Primere protiv Kordobe, koji je Real dobio (2:1) golom u završnici.

Na duelu sa timom koji sa klupe predvodi srpski tručnjak Miroslav Đukić, Ronaldo je najpre rukama nasrnuo na protivnika, što sudija nije sankcionisao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << jer navodno nije video. Samo tri minuta kasnije, u 82. minutu meča Ronaldo je ponovo imao duel sa protivničkim igračem, kojeg je ovoga puta nogom uspeo da šutne u zadnjicu.

Taj potez bio je dovoljan za crveni karton i pokretanje priča o tome kako Portugalac ne može da se oslobodi ljubavnih jada i posveti samo fudbalu.

Postoje mišljenja da je blagi pad u formi Portugalca posledica raskidanja dugogodišnje veze sa Ruskinjom Irinom Šajk, koji se dogodio krajem prošle godine.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.