(VIDEO) RASPLAKAĆE VAS: Ronaldo se prerušio u beskućnika i oduševio jednog dečaka

Izvor: Kurir, 04.Avg.2015, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) RASPLAKAĆE VAS: Ronaldo se prerušio u beskućnika i oduševio jednog dečaka

Portugalac iznenadio sve koji su se šetali centrom Madrida, a naročito dečaka Nikolasa koji je u jednom trenutku i suze pustio

Zvanično najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo izveo je mali performans u centru Madrida.

Prvotimca Reala su šminkeri "pretvorili" u beskućnika, koji je počeo da izvodi fudbalske čarolije s loptom. Pošto ga niko nije prepoznao, prolaznici su stali i divili se njegovim izuzetnim potezima.

U jednom trenutku mu je prišao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dečak po imenu Nikolas, koji nije ni sanjao s kim je igrao "jedan na jedan".

Kada su završili kratku utakmicu Ronaldo je skinuo šminku, lažnu bradu i naočare, što je bio signal da svi prisutni pojure ka njemu kako bi se slikali i snimali.

Nikolas je dobio na poklon loptu i autogram, a dečaku su u jednom trenutku i suze potekle od radosti.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Veliki čovek: Najbolji fudbaler na svetu se prerušio u beskućnika i rasplakao dečaka

Izvor: B92, 05.Avg.2015, 10:55

Čuveni portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo iznenadio je prolaznike koji su se šetali centrom Madrida, a posebno dečka Nikolasa koji je u jednom trenutku pustio suzu...Najbolji fudbaler na svetu je po ko zna koji put pokazao i da je veliki čovek kada je odlučio da izvede performans u centru Madrida...Naime,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.