(VIDEO) PRVI CRVENI KARTON U KARIJERI: Pogledajte kako je Kaka pod stare dane izgubio živce

Izvor: Kurir, 05.Jul.2015, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) PRVI CRVENI KARTON U KARIJERI: Pogledajte kako je Kaka pod stare dane izgubio živce

Brazilac iz Orlanda isključen jer je igrača Solt Lejk sitija pokušavao da udari, pa ga je srušio i zgazio

Legendarni fudbaler Kaka dobio je crveni karton! To je vest zato što je 33-godišnji Brazilac prvi put u karijeri isključen.

Kaka je igrač američkog MLS ligaša Orlanda. Na utakmici sa Solt Lejk sitijem u finišu prvog poluvremena vidno iznerviran pokušao je da udari protivničkog igrača dva puta, jednom ga je malo i potkačio po leđima, zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ga je gurnuo s leđa i oborio, a na kraju ga je i zgazio. Ne liči na Kaku, ali očigledno su mu popustili živci.

Meč je završen rezultatom 1:1.

Kaka je u Orlando došao prošle godine, zatim je bio na pozajmici u Sao Paulu dok nije počela sezona u MLS ligi. U karijeri je igrao i za Milan (dva puta) i Real Madrid.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.