(VIDEO) PROMAŠIO STRANU: Golman Fiorentine postigao jedan od smešnijih autogolova

Izvor: Kurir, 31.Jan.2015, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) PROMAŠIO STRANU: Golman Fiorentine postigao jedan od smešnijih autogolova

Tim iz Firence gostovao je u Đenovi, a meč je okončan podelom bodova 1:1

Fudbaleri Đenove i Fiorentine otvorili su 21. kolo Serije A podelom bodova 1:1, a utakmicu je obeležio golman "viole" Tatarušanu koji je postigao jedan od smešnijih autogolova ove sezone.

Fiorentina je bolje otvorila susret u Đenovi, ali je posle dobrog uvoda primila gol u 14. minutu, na jako smešan način. Lopta je stigla sa leve strane do Sturara koji je na drugoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << stativi imao najmanje pet metara nebranjene mreže, ali je on pogodio levu stativu od koje se lopta odbila u glavu golmana Tatarušanua, a zatim u mrežu.

"Ljubičasti" su u 54. minutu poravnali rezultat preko defanzivca Rodrigeza, a mogli su i od pobede u poslednjih deset minuta pošto je Đenova završila meč sa igračem manje zbog isključenja Nikolasa Burdiza, ali je na kraju ipak bila podela bodova.

Za gostujući sastav, srpski reprezentativa Nenad Tomović odigrao je svih 90 minuta.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.