(VIDEO) POSLE 62 GODINE: Svonsi savladao Tadićev Sautempton

Izvor: Kurir, 01.Feb.2015, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) POSLE 62 GODINE: Svonsi savladao Tadićev Sautempton

Reprezentativac Srbije odigrao je ceo meč

Fudbaleri Svonsija pobedili su u gostima Sautempton sa 1:0, prvi put posle 62 godine u poslednjoj utakmici 23. kola engleske Premijer lige.

Gol odluke postigao je Šelvi u 83. minutu. Svonsi je pobedom izbio na deveto mesto na tabeli sa 33 boda, dok je Sautempton četvrti sa 42, koliko sada ima i Arsenal nakon trijumfa nad Aston Vilom.

Sautemptonu je to prvi poraz posle šest >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << utakmica u Premijer ligi, dok je Svonsi zabeležio pobedu posle četiri susreta, u kojima je po dva puta igrao nerešeno i izgubio.

Srpski reprezentativac Dušan Tadić odigrao je celu utakmicu za Sautempton, dok je domaći tim poslednjih nekoliko minuta imao igrača manje zbog isključenja Rajana Bertranda.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.