(VIDEO) PONOVO U CENTRU PAŽNJE: Procenite da li je Milorad Mažić oštetio Holanđane protiv Islanda

Izvor: Kurir, 03.Sep.2015, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) PONOVO U CENTRU PAŽNJE: Procenite da li je Milorad Mažić oštetio Holanđane protiv Islanda

Srpski sudija je isključio Bruna Martinsa Indija i svirao penal za goste na utakmici u Amsterdamu

Srpski sudija Milorad Mažić našao se u centru pažnje utakmice u Amsterdamu između Holandije i Islanda u 7. kolu Grupe A kvalifikacija za EURO 2016.

Mažić je navukao gnev domaćih igrača i navijača kada je u 33. minutu pokazao direktan crveni karton Brunu Martinsu Indiju. Holandski defanzivac se rvao sa gostujućim napadačem >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Sigtorsonom, obojica su pala, a Martins Indi je, dok su ležali na zemlji, rukom krenuo da potkači rivala... Da li je to uopšte učinio i ako jeste da li je to bilo za isključenje, procenite sami.

Holanđani su protestovali i posle Mažićeve odluke početkom drugog poluvremena da dosudi penal za Island zbog starta Van der Vila nad Bjarnasonom. Sigurdson je u 51. minutu doveo goste u vođstvo sa bele tačke.

Tek najbolji srpski sudija će ponovo biti predmet rasprava u fudbalskim krugovima kao nedavno posle utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona kada su se iz Seltika obrušili na njega.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Da li je Mažić oštetio Holandiju? (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2015

Delilac pravde na meču odigranom u Amsterdamu večeras je bio MIlorad Mažić. Detalja za analizu njegovog učinka ima nekoliko...Holandija je poražena na domaćem terenu od Islanda, minimalnim rezultatom 0:1...Na sreću po Lale, razvoj situacije u grupi omogućio im je da i dalje zadrže određenu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.