(VIDEO) Ovo nije za one sa slabim želucem: Fudbaler Kjeva rascopao glavu

Izvor: Press, 25.Jan.2015, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Ovo nije za one sa slabim želucem: Fudbaler Kjeva rascopao glavu

Tokom prvog poluvremena meča Juventus - Kjevo dogodio se pogibeljan sudar Patrisa Evre i Nikole Freja
Kjevo je u prvom poluvremenu meča na Stadionu Juventusa parirao šampionu i velikom favoritu, ali dobra predstava Letećih Magaraca neće biti glavna tema za razgovore kada se meč završi, pošto je Francuz Nikola Frej doživeo vrlo nezgodnu povredu glave.

Naime, prilikom jednog sudara sa svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sunarodnikom Patrisom Evrom u kaznenom prostoru gostujućeg tima, on je glavom naleteo na isti deo tela levog beka Stare dame i u tom duelu izvukao daleko deblji kraj.

Odmah posle toga je napustio igru. Oni sa slabim želucem ne bi trebalo da gledaju priloženi video snimak. Nadamo se brzom oporavku hrabrog fudbalera Kjeva.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stravičan sudar: Fudbaler Juventusa pocepao glavu protivniku (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jan.2015

Defanzivac Kjeva Nikola Frej neće po dobrom pamtiti gostovanje šampionu Juventusu. Osim što je njegov tim poražen sa 2:0, Frej je morao da napusti igru tokom prvog poluvremena jer je praktično ostao bez glave kada se sudario sa levim bekom domaćeg tima Patrisom Evrom. Pokušao je Frej da interveniše...

Nastavak na Telegraf.rs...

HOROR: Evra pocepao glavu fudbaleru Kjeva (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Jan.2015

Pobedom nad Kjevom u Torinu 2:0 Juventus je zadržao lidersku poziciju u Seriji A. Ipak, meč na Olimpijskom stadionu obeležio je sudar glavama Patrisa Evre i Nikolasa Freja, posle kog je defanzivcu „letećih magaraca“ pukla glava. Evo i kako je izgledao stravičan prizor.. . . hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.