VIDEO: Ovaj potez Đurđevića je iznervirao grobare i Leonarda

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jul.2017, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Ovaj potez Đurđevića je iznervirao "grobare" i Leonarda

Tandem Leonardo - Uroš Đurđević opet je bio efikasan i na evro premijeri u novoj sezoni. Ipak, u finišu meča došlo je situacije koja je iznervirala više od 20.000 gledalaca u Humskoj.

Igrala se sudijska nadoknada kada je sev nula kontra crno-belih. Lopta je stigla do Đurđevića, koji je bio iskosa sa desne strane. S druge strane, sam je bio Leonardo. Trebalo je samo da "ćušne" loptu do "karioke", ali je on pokušao sam da matira Mijatovića, ali mu je odlični golman >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Podgoričana odbranio udarac.

"Grobari" su engodovali, bilo je i zvižduka na račun kapitena mlade reprezentacije Srbije. i prošle godine mnogo se spukulisalo o rivalstvu dvojice sjajnih napadača i o tome ko izvodi jedanaesterce.

Posle meča, Leonardo nije hteo da doliva "ulje na vatru", ali je jasno bilo da je razočaran bio potezom saigrača.

-Takve stvari se dešavaju u fudbalu, nema nikakvih problema sa Đurđevićem. On je sad šutirao, nekad sam i ja reagovao pogrešno. Na treneru je da to reši - rekao je Leonardo o potezu Đurđevića u finišu meča.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.