(VIDEO) OVO MOŽE SAMO DIK: Novicki dobio sina, pa ušao u istoriju NBA lige!

Izvor: Kurir, 25.Mar.2015, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) OVO MOŽE SAMO DIK: Novicki dobio sina, pa ušao u istoriju NBA lige!

Nemac je postao prvi igrač u istoriji NBA lige sa 25.000 poena, 10.000 skokova i po hiljadu rampi i pogodaka za tri poena

DALAS - Košarkaš Dalas Maveriksa i nemački reprezentativac Dirk Novicki ušao je u istoriju NBA lige na meču protiv San Antonio Sparsa.

Dalas je pobedio 101:94, a Nemac je na ovom duelu postigao 15 poena i imao 13 skokova. On je na ovaj način postao prvi igrač u istoriji NBA lige sa 25.000 poena, 10.000 skokova i po hiljadu rampi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i pogodaka za tri poena.

Novicki (36) je u ponedeljak ponovo postao otac, pošto je njegova supruga Džesika rodila sina. Dirk i Džesika imaju i trogodišnju ćerku.

Nemac je sedmi strelac u istoriji NBA, a sa Dalasom je bio šampion NBA lige 2011. godine.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Niko kao Dirk!

Izvor: Sportal.rs, 25.Mar.2015

Nemački košarkaš Dirk Novicki probio je još jednu barijeru u svojoj bogatoj karijeri. As Dalas je tokom utakmice sa San Antonijem zabeležio 10.000. skok i tako postao tek 37. igrač u istoriji najjače lige na svetu sa petocifrenim brojem uhvaćenih lopti...Podatak koji je tek vredan pažnje glasi...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.