VIDEO OD TERIJA: Belgijski golman imao aferu sa devojkom najboljeg druga i saigrača!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Okt.2014, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO OD TERIJA: Belgijski golman imao aferu sa devojkom najboljeg druga i saigrača!

Kevin De Brujne otkrio je da ga je devojka prevarila sa Tibom Kurtoom sa kojim se družio još od mlađih kategorija Genka i sa kojim je zajedno bio član Čelsija i igra u reprezentaciji Belgije

U Čelsiju baš vlada neka čudna ljubavna energija, naročito, kada su u pitanju međusobni odnosi igrača i njihovih supruga! Svi se sećaju afere Džona Terija koji je godinama bio u vezi sa verenicom Vejna Bridža, tadašnjeg njegovog saigrača i svega što se dešavalo u vezi >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sa time, ali sada je očigledno došlo vreme da mlađi preuzmu palicu.

Tibo Kurtoa, mladi čuvar mreže koji je od ove sezone dobio poverenje Žozea Murinja na mestu prvog golmana, posle nekoliko odličnih sezona na pozajmici u Atletiko Madridu, imao je aferu sa devojkom bivšeg saigrača iz Londona, ali još uvek reprezentativnog kolege Kevina De Brujnea.

Foto: AP/Tanjug

Njih dvojica su bili saigrači i prijatelji još od omladinskih selekcija reprezentacije i matičnog kluba Genka i u razmaku od nekoliko meseci postali članovi londonskog tima, ali su uglavnom bili na raznim pozajmicama, pa su im se putevi razišli, ali su zato im se ukrštali u nacionalnom timu.

Međutim, to prijateljstvo je puklo nakon što je ppočelo da se šuška da je Kurtoa imao aferu sa Kerolajn Lajnen, De Brujneovom devojkom, a sada je to fudbaler Volfzburga definitivno potvrdio svojom izjavom.

Foto: AP/Tanjug

- Moja bivša devojka je često putovala u Madrid, pošto se od ranije poznavala sa Kurtoom došlo je do toga da me prevari. Rekao sam mu u lice da znam da je spavao sa njom i od tada imamo samo profesionalni odnos. Nismo više jedni od najboljih drugova, ali smo ok – rekao je De Brujne koji je rekao da se to vrlo brzo pročulo u reprezentaciji i da je reagovao i selektor Mark Vilmots.

- Selektor me je pitao da li želim da Kurtoa bude odstranjen iz reprezentacije, ali ja nisam hteo. Iako se desilo što se desilo, on je dobar golman i potreban je Belgiji.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.