(VIDEO) Novi Džerard stiže u Liverpul: Crveni se zaljubili u srce Herenvenove ekipe

Izvor: Press, 27.Nov.2014, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Novi Džerard stiže u Liverpul: Crveni se zaljubili u srce Herenvenove ekipe

Mladi reprezentativac Holandije Delej Sinkgraven opčinio trenera Brendana Rodžersa, ali i čelnike Čelsija, Mančester junajeda i Arsenala
Letos su spiskali više od sto miliona evra i - nema rezultata. Bar ne onakvih kakve priželjkuju na Enfildu. Zato, možda čelnici Liverpula spremaju zaokret u poslovanju i umesto „zvezda“ Premijer lige posegnu za alternativnim rešenjima u liku fudbalera koji bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << mogli da predstavljaju budućnost kluba. Prema informacijama iz Engleske, trener Brendan Rodžers je naciljao novog talenta holandskog fudbala Deleja Sinkgravena i pokušaće da ga angažuje već u januaru.

Reč je o vezisti Herenvena, koji ima tek 19 godina i prema oceni stručnjaka iz zemlje Lala čeka ga svetla budućnost. Mediji idu toliko daleko da ga opisuju kao „novog Stivena Džerarda“, pa se taj profil igrača idealno uklapa u potencijalnog novajliju Liverpula, s obzirom na sve češće komentare kako bi ovo mogla da bude poslednja sezona legendarnog kapitena u crvenom dresu.
„On je toliko okretan da mi se ponekad čini da pleše terenom“, hvali saigrača Martin de Ron, kapiten Hernevena. „Levom nogom može da uradi bukvalno sve. Delej je tip fudbalera zbog koga navijači dolaze na stadione. Nadam se da će ostati sa nama i posle zimskog prelaznog roka, ali na leto mu definitivno sledi transfer u veliki klub.

Iako je rođen 1995. godine, Sinkgraven važi za srce Herenvenove ekipe, ove sezone počeo je svaku utakmicu i postigao tri gola i upisao dve asistencije.

Liverpul će imati žestoku konkurenciju da se izbori za potpis mladog reprezentativca Holandije, s obzirom da ga jure Čelsi, Mančester junajted i Arsenal, ali i holandski šampion Ajaks.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.