(VIDEO) NOLE OPET RAZBIJA: Đoković počistio Lopeza i nastavio pohod ka 5. tituli u Indijan Velsu

Izvor: Kurir, 17.Mar.2016, 03:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) NOLE OPET RAZBIJA: Đoković počistio Lopeza i nastavio pohod ka 5. tituli u Indijan Velsu

Srpski teniser Novak Đoković lako i ubedljivo je pobedio Španca Felisijana Lopeza u osmini finala turnira Masters serije u Indijan Velsu - 6:3, 6:3.

TOK MEČA:

Drugi set - 6:3

6:3 - BREJK! Iskoristio je Novak drugu priliku u ovom gemu i završio meč.

5:3 - Prvi reket sveta rutinski privodi meč kraju.

4:3 - Ne predaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se Felisijano! Novak je imao dve brejk lopte, ali se Španac oba puta spasao i dobio gem.

4:2 - Ništa se ne menja kada Novak servira - on melje Lopeza.

Watch: leaping #Lopez and a flying racquet from #Djokovic! #BNPPO16 Watch live: https://t.co/kRsZ9udpkC https://t.co/llB32EHMKI

3:2 - Utisak je da Lopez dobija gemove samo kad Novak nije previše zainteresovan...

3:1 - Rutinski je srpski teniser potvrdio brejk.

#Djokovic now up a break in the second set, leads #Lopez 2-1. Watch & bet on tennis at https://t.co/txueA5UFXZ pic.twitter.com/FvdqIUokaL

2:1 - BREJK! Đoković je iskoristio prvu brejk loptu u drugom setu. Istina, u tome mu je pomogao Španac svojim greškama.

1:1 - Novak nastavlja gde je stao na svoj servis. Lagano je došao do 40:0, doduše tada je napravio prvu duplu servis grešku, ali onda je odservirao as.

0:1 - Lopez je, kao i prvi, i drugi set počeo sigurno.

Prvi set - 6:3

6:3 - Dobio je Lopez prvi poen u gemu, a onda je Novak uzeo četiri od narednih pet poena, koliko mu je trebalo da posle 30 minuta stavi tačku na prvi set.

5:3 - Više se Novak opustio nego što se Lopez "podigao". Uglavnom, Španac je dobio gem "sa nulom", a u sledećem Đoković servira za set.

5:2 - Novak je potvrdio brejk protiv Lopeza očigledno indisponiranog gubitkom prošlog gema.

#Djokovic strikes first - he breaks #Lopez for 4-2 lead. Bet on the match & watch tennis at https://t.co/txueA5UFXZ pic.twitter.com/Jx47jPzK9p

4:2 - BREJK! Sigurno je Felisijano započeo i ovaj gem - 30:0, a onda je lopticu udario ramom reketa i poslao u publiku. To je bio samo početak niza od četiri Đokovićeva poena, osvojenih mahom zbog grešaka Španca.

3:2 - Novak je izgubio dva poena, od čega drugi zbog pogrešne procene - pustio je lopticu misleći da će izaći u aut, a ona je pala na liniju. To ga je veoma iznerviralo.

2:2 - Dobro je krenuo Lopez, u ovom gemu nije izgubio ni poen.

2:1 - Nije Đoković imao problema da dobije ovaj gem, mada su konačno viđene duže razmene udaraca.

1:1 - Kao i Srbin, i Španac lako dobija uvodni gem na svoj servis.

1:0 - Novak je bez problema otvorio meč.

The action doesn't stop - LIVE NOW, #NovakDjokovic & #FelicianoLopez! Watch & bet on tennis https://t.co/txueA5UFXZ pic.twitter.com/kX1lAlFDBZ

Autor: Kurir sport
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Utisci Đokovića posle pobede nad španskim veteranom

Izvor: Vesti-online.com, 17.Mar.2016

Kako se Masters u Indijan Velsu približava završnici, Novak Đoković igra sve bolje. Pobeđen je u osmini finala Španac Felisijano Lopez, što je svojevrsni revanš za poraz u Dubaiju (Nole zbog problema sa očima predao meč u četvrtfinalu)...- Raduje me što sam odigrao meč bez oscilacija. Lopez...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.