(VIDEO) NE POMAŽE NI LJAJIĆ: Napoli savladao Inter zahvaljujući Iguainu i preuzeo vrh tabele

Izvor: Kurir, 01.Dec.2015, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) NE POMAŽE NI LJAJIĆ: Napoli savladao Inter zahvaljujući Iguainu i preuzeo vrh tabele

Fudbaleri Napolija pobedili su Inter 2:1 (1:0) u derbiju, ujedno i poslednjem meču 14. kola Serije A.

Napolitanci su tako prestigli Inter na vrhu tabele i sa 31 bodom preuzeli lidersku poziciju. "Neroazuri" su ostali na 30 bodova, Fiorentina, koja je ranije danas kiksnula na gostovanju Sasuolu (1:1) na 29...

Ekipu Mauricija Sarija do vrha je poveo Gonzalo Iguain. Argentinac je postigao oba gola na večerašnjem meču, u 2. i 62. minutu. Iguain je sa 12 pogodaka prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << strelac Serije A.

Poraz Intera ublažio je srpski reprezentativac Adem Ljajić. On je postigao lep gol u 67. minutu, ali to nije bilo dovoljno za više od časnog poraza sada već bivšeg lidera italijanskog prvenstva.

Domaćinu je posao bio olakšan od 44. minuta kada je igrač Intera Nagatomo dobio drugi žuti karton.

Yuto Nagatomo RED CARD | HD - Napoli vs Inter... by HDFootball2015

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.