(VIDEO) Milijaš za slavlje Zvezde na superligaškoj premijeri

Izvor: Press, 09.Avg.2014, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Milijaš za slavlje Zvezde na superligaškoj premijeri

Utakmicu koja je odigrana pred oko 20.000 gledalaca obeležio je dvostruki strelac, kapiten crveno-belih Nenad Milijaš.

Prvi pogodak Milijaš je postigao u 43. minutu, kada je šutirao sa distance, lopta je zakačila jednog od igrača Radničkog i prevarila golmana gostiju.

Kapiten Zvezde je drugi gol postigao u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena, pošto je šutirao iz slobodnog udarca, a golman Radničkog Filipović loše je procenio let lopte i ona je završila >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u mreži.

Prema najavama, trener crveno-belih Nenad Lalatović, zbog dugovanja kluba i administrativne zabrane, nije mogao da računa na igrače koji su došli u letnjem prelaznom roku.

Ovo je crveno-belima bila tek treća pobeda u poslednjih 13 godina u prvom kolu nacionalnog šampionata. Na klupi Radničkog iz Niša večeras je debitovao Dragoslav Stepanović.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

(VIDEO) OVO SE RETKO VIĐA: Golman Hibernijana na debiju postigao gol preko celog terena

Izvor: Kurir, 10.Avg.2014, 10:59

Oklsi je na svom debiju za Hibernijan ispucao loptu iz svog šesnaesterca, a onda je pala u kazneni prostor rivala, prevarila protivničkog golmana Darena Džejmisona i završila u mreži..EDINBURG - Golman Hibernijana Mark Oksli postigao je neverovatan gol na meču prvog kola škotske druge lige Čempionšipa...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.