(VIDEO) KARI ODDGOVORIO NA PROVOKACIJU: Evo šta je poručio navijaču Hjustona

Izvor: Kurir, 24.Maj.2015, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) KARI ODDGOVORIO NA PROVOKACIJU: Evo šta je poručio navijaču Hjustona

Najbolji igrač Golden Stejta meč je okončao sa 40 poena i sedam asistencija, a njegov tim je slavio 115:80

Košarkaši Golden Stejta su protiv Hjustona poveli sa 3:0, zahvaljujući trijumfu sa čak 115:80 na gostovanju.

Najbolji igrač Golden Stejta Stef Kari meč je okončao sa 40 poena i sedam asistencija, za tri je sedam puta pogodio iz devet pokušaja, a pojedini su bili naročito zanimljivi.

Navijači domaćina iz prvih redova su >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pokušavali da ga dekoncentrišu, što je bilo kontraproduktivno, Kari je samo dobio motiv više, a jednom je poručio "da sedne".

"U tome je draž mečeva na gostovanjima, postoje provokatori i ljudi koji izdvajaju mnogo novca kako bi sedeli u prvim redovima i žele da im se to isplati, pokušavaju da te uznemire. Ako baš žele da pričaju, nadam se da su spremni i da dobiju odgovor", rekao je Kari.

Kariju je uspelo da prestigne i Redžija Milera po broju trojki u plej-ofu u jednoj sezoni, 59. je postigao u 13. utakmici, dok je legendarni igrač Indijane 58 ubacio u 22 meča.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.