(VIDEO) Inter siguran na Islandu, odlični Vidić

Izvor: Press, 21.Avg.2014, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Inter siguran na Islandu, odlični Vidić

Interova sigurna "trojka" na Islandu! Baš kao što se i očekivalo Neroazuri su prilično lagano došli do trijumfa u Rejkjaviku protiv Stjarnana i praktično već posle prvog meča overili plasman u Ligu Evrope - 0:3 (0:1).
Uporni domaćin se dobro držao sve do 41. minuta, kada je bivši levi bek Rome, Dodo, spojio Maura Ikardija sa golom Stjarnana, pa je usledila sigruna egzekucija Interove "devetke".
Taj pogodak je u dobroj meri olakšao posao italijanskom velikanu u nastavku >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << meča. Dodo je na samom startu drugog poluvremena pokazao da vrlo dobro može da se snađe i u još ofanzivnijoj ulozi. Sjajno je ispratio prodor Žonatana u 48. minutu, ušao iza leđa odbrani domaće ekipe i sa druge stative savladao nemoćnog Jonsona.

Zdravko Kuzmanović je gotovo iz prvog kontakta sa loptom, samo minut nakon ulaska na teren, odlično uposlio slobodnog D'Amrozija, koji je u 89. minutu sa ivice šesnaesterca poslao neodbranjiv udarac u mrežu Islanđana.
Odbranom gostujućeg tima tokom svih 90 minuta besprekorno je komandovao Nemanja Vidić, koji je u 65. minutu zaradio i javnu opomenu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.