(VIDEO) I U ŠPANIJI KASNE PLATE: Fudbaleri protestovali klečanjem i grljenjem

Izvor: Kurir, 31.Mar.2015, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) I U ŠPANIJI KASNE PLATE: Fudbaleri protestovali klečanjem i grljenjem

Igrači trećeligaških klubova na originalan način stavili upravama do znanja da nemaju snage da igraju

Fudbaleri španskih trećeligaša Kartagene i Lusene protestovali su zbog neisplaćenih plata na krajnje neobičan način.

Te dve ekipe igrale su međusobni prvenstveni meč prošlog vikenda. Kada je sudija dao znak da utakmica počne, domaći igrači su se poređali na svojoj polovini terena i zagrlili, a gostujući fudbaleri su pali na kolena, i u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tim pozama ostali su pola minuta.

Igrači oba tima dogovorili su se da na taj način stave do znanja upravama svojih klubova da nemaju para, samim tim ni snage za igranje fudbala. Naročito u teškoj situaciji su fudbaleri Lusene, jer pet meseci nisu dobili ni evro.

Navijači su ih podržali, pa su svi akteri ove predstave dobili aplauz.

I Kartagena i Lusena su na granici opasne zone u španskoj trećoj ligi (Segunda B, Grupa 4), a međusobni duel dobio je domaćin minimalnim rezultatom.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.