VIDEO: Horor pad italijanskog motocikliste u Asenu

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jun.2017, 02:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Horor pad italijanskog motocikliste u Asenu

Ovog vikenda na programu su trke u sve tri klase Moto GP šampionata u holandskom Asenu, a u subotnjim kvalifikacijama težak udes doživeo je italijanski motociklista Lorenco Baldasari.

On je u trici Moto 2 izgubio kontrolu nad motociklom i pao, pritom je motor udario u nesrećnog Italijana, koji je nepomično ostao da leži na stazi. Ipak, brzom lekarskom intervencijom, Baldasari nije životno ugrožen, prošao je bez težih povreda.

U najjačoj kraljevskoj klasi prvi će na nedeljnoj trci (14.00) da startuje Francuz Žoan Zarko, koji je bio ispred Markeza, Petanija i Rosija.

Pogledajte pad Baldasarija!

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.