Izvor: Vesti-online.com, 23.Apr.2017, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Haos na meču Srbina i Crnogorca u Novom Sadu!

Haos u Novom Sadu. U glavnom meču spektakla "Megdan Fighting" viđena je borba srpskog MMA borca Stefana Zvijera i Crnogorca Vasa Bakočevića, a bilo je svega u oktagonu. Pobedu nokautom je izvojevao Bakočević, koji ima nadimak "Psihopata".

Tokom celog meča prštalo je u oktagonu. Na kraju je Bakočević uspeo da nokautira rivala. Zvijer se u jednom trenutku okliznuo, pre toga bio dobro uzdrman, a to je Crnogorac iskoristio da zada ključni udarac srpskom borcu. Posle toga >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je usledio haos u ringu. Uleteli su i gledaoci. Jedan je podigao ruku kao da je Stefan pobednik, što je iznervirala "Psihopatu", koji je krene da nokautira ovog gledaoca. Nije se znalo ko pije, a ko plaća.

Pogledajte haos u oktagonu!

Besan Bakočević na Instagramu je oibjavio sliku sa pobedničkim pojasom i prostačkim srednjim prstom, samo ne znamo kome je upućen...

A post shared by Vaso "Psychopath" Bakocevic (@vasopsycho) on Apr 22, 2017 at 6:57pm PDT

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Opšta tuča u Novom Sadu, tuča trenera i boraca

Izvor: B92, 23.Apr.2017

MMA borba u Novom Sadu između Crnogorca Vasa Bakočevića i srpskog predstavnika Stefana Zvijera, zasenila je opšta tuča u ringu posle duela. Na kraju, Zvijer se okliznuo, što je Bakočević iskoristio za nokaut.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.